Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.02.2013 15:46

Туристичний збір має працювати на туризм

Журналіст, громадський діяч, позаштатний радник Міністра інформполітики в зоні АТО

У Парламенті зареєстрований законопроект №2200 від 05.02.2013 про внесення змін до Закону України «Про туризм» (щодо розподілу коштів, отриманих від туристичного збору).

Ініціаторами проекту закону є народні депутати України я, А.Павловський та О.Доній. Відповідно до чинного законодавства, програми розвитку туризму фінансуються з місцевих бюджетів сільських, селищних та міських рад. Тепер, ініційованими змінами до Закону, нардепи хочуть додати до фінансового забезпечення програм розвитку туризму кошти, отримані від туристичного збору. Будучи головою комісії Київради з питань культури та туризму я постійно боровся за те, щоб гроші від туристичного збору йшли не на виплату боргів Києва перед кредиторами, як у бездонну діжку, а спрямовувалися конкретно - на розвиток туризму. Коли я став народним депутатом України, в мене з’явилася можливість запровадити цю норму на законодавчому рівні. І ось тепер, я разом з колегами, підготував відповідні зміні до Закону і сподіваюся, що та проблема, яку довгий час намагалися вирішити фахівці на місцевому рівні, буде вирішена законодавчо.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]