Про автора

Ольга Бєлікова Партнер практики Integrity&Forensic Advice Group

Професійна діяльність. Advice Group, Партнер практики Integrity&Forensic. Certified Fraud Examiner (ACFE), бізнес-медіатор (IHK Munich).

Партнер Advice Group, однієї з провідних юридичних компаній Західної України. Очолюю практику Intergrity&Forensic, відповідальну за комплаєнс, Due Diligence, розслідування шахрайства та зловживань, ризик менеджмент та запобігання шахрайства.

З моменту приєднання до Advice Group у 2018 році, після посад фінансового директора та генерального директора міжнародних компаній, вдосконалила експертизу з розробки системи комплаєнсу, внутрішніх розслідувань, управління ризиками шахрайства та запобігання шахрайству для виробничих та сільськогосподарських компаній. Прогалини в законодавстві щодо застосування стандартних підходів у вирішенні проблем стосовно корпоративного шахрайства та зловживань вона перекриває застосуванням медіації та пошуком win-win рішень для стейкхолдерів.

Професійний досвід топ-менеджера як генерального та фінансового директора налічує більше 15 років роботи на таких міжнародних виробничих компаній як Webasto, Kromberg & Schubert, Sintra - компанія Rasch Tapetenfabrik, та 5 років у сфері консалтингу для міжнародних компаній.

Контакти
E-mail: [email protected]