Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
02.03.2014 11:56

Росія - агресор, проте може стати жертвою власних імперських зазіхань

Народний депутат України Верховної Ради VI скликання (2007-2012)

Приймаючи рішення щодо застосування сили проти суверенної держави Україна, російські політики стали не просто злочинцями та загарбниками, вони ще й порушили світовий порядок визначений Потсдамською конференцією 1945 року.

Приймаючи рішення щодо застосування сили проти суверенної держави Україна, російські політики стали не просто злочинцями та загарбниками, вони ще й порушили світовий порядок визначений Потсдамською конференцією 1945 року. Ми становимося свідками агресивної зовнішньої політики регіональної держави Росіі, політика якої фактично призведе до руйнації базових принципів безпеки в світі та визнання кордонів незалежних світових держав. Саме це в першу чергу може буде повернуто бумерангом до застосування аналогічних принципів до самої Росії з боку Японії, Німеччини, Польщі, та інших держав, кордони яких зазнали суттєвих змін за результатами Другої Світової війни. Можуть виникнути і подібні претензії до Росіі з боку Китаю, громадян якого в Амурському краї більше ніж росіян на порядок.

Мені шкода більшість росіян, зомбування яких знаходиться на рівні фашиськоі Німеччини, в якій агресія проти суверенних держав була обґрунтована, як "допомога" та "звільнення" народів. Історія 20-го сторіччя, мільйонні жертви, терор і репресії - Росію та її громадян так і нічому і не навчила. Бо приход до влади наступного тирана, ставить Путина в ряд таких людей як Гітлер, Муссоліні, Сталін. Але є одне «но» - в кожного них була своя плаха, на якій власний народ або світова спільнота дарувала їм або Нюренберг, або падіння в безодню ненависті та ад.

Відтепер Росія не є в моїх очах ані братом, ані другом, ані православною державою. Відтепер Росія для мене агресор. І відчуття цього я передам власним дітям.

Бажаю нам, українцям, миру, а ворогам - осуду.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]