Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
16.06.2015 13:52

Завдяки послузі «Прискорена пошта» можна відправити та отримати пошту

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Впроваджуючи нову послугу з пересилання відправлень «Прискорена пошта», яка реалізовуються з червня цього року, Укрпошта зробила великий крок назустріч клієнту.

Впроваджуючи нову послугу з пересилання відправлень «Прискорена пошта», яка реалізовуються з червня цього року, Укрпошта зробила великий крок назустріч клієнту.

Завдяки перегляду технологічних процесів приймання, оброблення, перевезення і доставки відправлень, нам вдалося значно скоротити строки пересилання пошти.

Відправлення «Прискорена пошта» доставляються адресату в цей же день, за умови, якщо вони прийняті для доставки в межах міста або надійшли з інших міст до 12 год. Відправник може адресувати відправлення як на адресу одержувача, так і на адресу будь-якого відділення поштового зв’язку (по принципу складу). В обох випадках буде забезпечено найкоротші строки пересилання.

Разом зі швидкими термінами доставки ми пропонуємо нашим клієнтам досить лояльну тарифну політику, яка є доступною для більшості населення України.

Скориставшись новою послугою від Укрпошти, клієнти можуть застрахувати вкладення своїх відправлень, а також відстежити шлях їх проходження на всіх етапах пересилання. Нова послуга передбачає спрощену процедуру приймання та вручення відправлення.

Послуга «Прискорена пошта» є доступною в будь-якому обласному центрі України та м. Києві. Надіслати відправлення можна як у поштових відділеннях, з переліком яких можна ознайомитись на сайті Укрпошти, так і викликавши кур’єра додому.

Якісно новий рівень доставки пошти та розумне співвідношення ціни, швидкості доставки і безпеки пересилання відправлень «Прискорена пошта» дозволить Укрпошті гідно конкурувати з іншими приватними установами.

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]