Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.05.2015 12:08

Слава Героям, які пройшли крізь полум’я боїв та вистояли у страшній ві

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Сьогодні, 8 травня, Україна переходить на загальносвітову традицію окремо святкувати День перемоги над нацизмом і шанувати пам'ять жертв Другої світової війни.

Сьогодні, 8 травня, Україна переходить на загальносвітову традицію окремо святкувати День перемоги над нацизмом і шанувати пам'ять жертв Другої світової війни.

Вінницька обласна політична партія «УДАР» в особі її голови Ігоря Ткачука скорботно схиляє голову перед загиблими у боротьбі за мир в усьому світі.

Слава Героям, які пройшли крізь полум’я боїв і пекло концтаборів, вистояли у тій страшній війні проти людства.

Слава мужнім українським синам, котрі, як сімдесят років тому їх діди і прадіди, зі зброєю в руках боронять рідну землю від агресора, захищають свободу і суверенітет України.

Вірю, що ми вистоїмо і обов’язково переможемо, як перемогли у Другій світовій війні. Адже в наших жилах тече кров нескореного та гордого народу, в наших душах – віра в Перемогу, в наших серцях – впевненість у власних силах.

Доземний уклін всім ветеранам, за мужність і самопожертву у роки війни, за ратний і трудовий подвиг, за відбудову зруйнованих вщент міст і сіл, за право на життя.

Сердечно вітаю Вас, дорогі земляки, з 70-річчям Перемоги над нацизмом! Зичу здоров’я нашим ветеранам, а нам усім – віри та єднання в боротьбі за Україну!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]