Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
16.04.2015 13:27

Укрпошта популяризує послуги з передплати періодичних видань

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

Укрпошта вживає заходів, спрямованих на популяризацію послуги з передплати періодики серед населення Укрпошта продовжує вживати заходів, спрямованих на популяризацію послуги з передплати періодики серед населення.

Укрпошта вживає заходів, спрямованих на популяризацію послуги з передплати  періодики серед населення

Укрпошта продовжує вживати заходів, спрямованих на популяризацію послуги з передплати  періодики серед населення.

Це здійснюється через постійне проведення зустрічей та налагодження робочих контактів з представниками редакцій, Національної спілки журналістів України, Українською асоціацією видавців, регіональної преси.

Так, протягом 2014–2015 рр., зважаючи на  складні процеси, які відбувалися в Україні й деструктивно впливали на  вітчизняний ринок, ми провели низку зустрічей з учасниками поштового ринку, серед яких були представники видавництв і редакцій періодичних друкованих видань. У нарадах брали участь  представники Державного комітету телебачення і радіомовлення України, Національної спілки журналістів, Української асоціації видавців періодичної преси, Громадської організації «Всеукраїнський благодійний фонд «Журналістська ініціатива», Асоціації «Незалежні регіональні видавці України», ДП «Преса».

Під час передплатної кампанії на 2015 р. нами було проведено низку всеукраїнських акцій, зокрема «День передплатника», благодійну акцію  «Подаруй дитині радість читання», «Оформи передплату захисникам вітчизни»,  яка триватиме до кінця поточного року ( всі бажаючі можуть передплатити  періодичні друковані видання, які доставлятимуться нашим бійцям у військові  частини).

Вагомим досягненням у взаємодії з партнерами є підписання Меморандуму між Укрпоштою та Українською асоціацією видавців періодичної преси про взаємодію в наданні послуги з розповсюдження періодичних друкованих видань за передплатою.

Документ передбачає розробку плану заходів щодо підвищення якості доставки преси передплатникам, налагодження системного діалогу з громадськістю шляхом розміщення інформації про послуги та сервіси Укрпошти на сторінках газет і журналів. Це, в свою чергу, надасть змогу належним чином інформувати населення та наших корпоративних клієнтів про нові продукти й сервіси, які пропонує Укрпошта на ринку, зокрема і про розповсюдження періодичних друкованих видань за передплатою.

Також Укрпоштою підписано Меморандум із Асоціацією «Незалежні регіональні видавці України» (АНРВУ), яка представляє Україну у Всесвітній газетній асоціації, і до якої входять майже сто друкованих видань, півсотні інтернет-проектів, низка типографій з багатьох міст України. Ще рік тому АНРВУ намагалася впливати на Укрпошту через Кабмін, тепер партнери знайшли порозуміння і підтримку в прямому діалозі.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]