Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
17.03.2014 11:30

У мешканців Криму є шанс зупинити кровопролиття по всій Україні

Колишній в.о директора ДП "Одеський морський торговельний порт"

16 березня – дата, на яку був призначений незаконний референдум у Автономній республіці Крим, може увійти у історію людства, як початок війни. Ми всі сподіваємось зараз на розсудливість і розум кримчан.

16 березня – дата, на яку   був призначений незаконний референдум у Автономній республіці Крим, може увійти у історію людства, як початок війни. Ми всі сподіваємось зараз на розсудливість і розум кримчан.

Мешканці Криму повинні усвідомити одну головну річ: у цій великій військовій грі, яку затіяв кремлівський Наполеон, вони – лише пішаки. Не турбота і любов до кримчан рухають цю людину на такі вчинки.

Вже давно говорять про те, що результат так званого референдуму відомий – більшість мешканців півострова виявлять свою нібито прихильність до Росії, і військовий конфлікт буде неминучим.

Від партії «УДАР», від себе особисто я хочу закликати кримчан не шукати в нас, українцях, своїх ворогів – бо ми ж з вами одне ціле. Ворог – це той, хто вже залишив вас без засобів існування, зірвавши курортний сезон, той, хто посилить ваші проблеми, втягнувши у тривалу безпросвітну невизначеність.

Партія «УДАР» та її лідер Віталій Кличко вже звернулись до мешканців Криму з проханням бойкотувати незаконний референдум, призначений на 16 березня. Я хочу сподіватись, що тверезий розум і любов до Батьківщини – до нашої України – врятують кримчан від фатальної помилки.   

 

 

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]