Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.02.2014 20:20

День ейфорії без Києва?

Журналіст, громадський діяч

Під впливом ейфорії, опозиційні сили забули про столицю України –Київ. Політики забули про киян, які разом з тисячами мітингувальників відстоювали свої права на Майдані.Пропоную депутатам Верховної Ради України на пленарному засіданні, яке відбудеться завт

22 лютого 2014 року увійшов в історію України перемогою над диктаторським режимом Януковича. 

Сьогодні у Верховній Раді був найбільш продуктивний день за усе це скликання парламенту. Серед цілком логічних рішень, яких вимагав український народ, зокрема щодо висловлення недовіри Генпрокурору Пшонці, як це передбачено ст.122  Конституції України, депутати ще наприймали цілу низку постанов, які підлягають сумніву з правової точки зору. Зрозуміло, що ситуація в країні вимагає прийняття швидких  рішень, проте все має відбуватися в правовому полі, оскільки неправомірні рішення можуть бути відмінені судами. 

Проте, під впливом ейфорії, опозиційні сили забули про столицю України –Київ. Політики забули про киян, які разом з тисячами мітингувальників відстоювали свої права на Майдані. Ми  пам’ятаємо, що ще минулого року серед депутатів точилася жвава дискусія з приводу проведення виборів мера столиці та депутатів Київради. Відбувалися блокування приміщення Київської міської адміністрації. Однак, сьогодні  жодного рішення щодо відновлення прав киян на обрання міського голови і міської ради  поки прийнято не було. 

Парламентарі сьогодні не поновили прав киян і не оголосили вибори київського міського голови і депутатів Київської міської ради, що належить до виключної компетенції парламенту.

Пропоную депутатам Верховної Ради України на пленарному засіданні, яке відбудеться завтра, 23 лютого, відновити в Києві легітимну владу і розглянути питання про проведення виборів київського міського голови та депутатів Київради.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]