Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.02.2014 14:21

Звернення до народних депутатів України

Журналіст, громадський діяч

З метою припинення кровопролиття, закликаємо народних депутатів України терміново ініціювати проведення позачергового Засідання Верховної Ради України, на якому прийняти постанову про скасування цього рішення СБУ, яке виходить за рамки законодавства

Останніми днями в Україні відбулося різке загострення суспільно-політичної ситуації, над країною нависла реальна загроза розколу, втрати суверенітету та незалежності.В результаті ескалації конфлікту пролилася людська кров. Десятки людей втратили життя, сотні поранених та  потребують невідкладної медичної допомоги. Висловлюємо глибокі співчуття сім'ям загиблих і постраждалих під час подій на Майдані у Києві та інших регіонах України.

Водночас, у середу, 19 лютого 2014 року Службою безпеки України та Антитерористичним центром при СБУ було прийнято рішення про початок підготовки до проведення на території України антитерористичної операції.

З метою припинення кровопролиття,  закликаємо народних депутатів України терміново ініціювати проведення позачергового Засідання Верховної Ради України, на якому прийняти постанову про скасування цього рішення СБУ, яке виходить за рамки законодавства.

А також просимо виконати звернення 2-го Всеукраїнського Форуму Євромайданів,  який пройшов 15-16 лютого 2014 року в Одесі, щодо висловлення недовіри генеральному прокурору України, що, відповідно до ст.122 Конституції України, є наслідком його відставки з посади.

Список підписантів відкритий

Роланд Франко

Олег Чорногуз

Віталій Шевченко

Ігор Курус

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]