Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.09.2018 22:49

Реформа адвокатури. Альтернативна альтернатива

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

Рада адвокатів України підтримала необхідність внесення та прийняття у Верховній Раді альтернативних законопроектів №№9055-1 та 9055-2 “Про адвокатуру та адвокатську діяльність”.

25 вересня Рада адвокатів України під час позачергового засідання підтримала необхідність внесення та прийняття у Верховній Раді альтернативних законопроектів №№9055-1 та 9055-2 “Про адвокатуру та адвокатську діяльність”.

Навряд чи можна сказати, що законопроекти так вже відрізняються, але який все ж варіант підтримує РАУ?

Відповідно до законопроекту №9055-1, адвокат - фізична особа, яка здійснює адвокатську діяльність на підставах та в порядку, що передбачені цим Законом та інформація про якого внесена до Єдиного реєстру адвокатів України.

Відповідно до законопроекту №9055-2адвокат - фізична особа, яка здійснює адвокатську діяльність на підставах та в порядку, що передбачені цим Законом.

То РАУ наполягає на тому, щоб адвокатом вважалася лише особа, інформація про яку внесена до   Єдиного реєстру адвокатів? 

Не наполягає?

І взагалі, котрий з альтернативних законопроектив підтримує РАУ?

А може Раді адвокатів насправді все одно?

Аби президентському законопроекту завадити?

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]