Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.10.2012 01:05

Установчий з’їзд адвоктів України. Пора відкрити карти

Керуючий партнер Адвокатського об'єднання "ГОЛОВАНЬ І ПАРТНЕРИ"

На сайті Вищої кваліфікаційної комісії адвокатури при Кабінеті Міністрів України розміщено оголошення про проведення установчого з’їзду адвокатів України. З’їзд відбудеться 17-18 листопада 2012 року в конференц-залі Готельного комплексу «Русь» за а

На сайті Вищої кваліфікаційної комісії адвокатури при Кабінеті Міністрів України розміщено оголошення про проведення   установчого з’їзду адвокатів України.


З’їзд відбудеться 17-18 листопада 2012 року в конференц-залі Готельного комплексу «Русь» за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 4.


Делегати з’їзду обиралися установчими конференціями адвокатів регіонів. Обиралися, м’яко кажучи, не без проблем. У деяких регіонах навіть проведено більше однієї конференції.

Вважаю, що за таких обставин вкрай важливо завчасно визначитися з позиціями зацікавлених осіб, розставивши крапки над «Ї».


Закликаю Вищу кваліфікаційну комісію адвокатури при Кабінеті Міністрів України опублікувати перелік делегатів установчого з’їзду, згідно якого планується здійснювати їх реєстрацію для участі у з’їзді.


Закликаю також всі Кваліфікаційно-дисциплінарні комісії адвокатури регіонів опублікувати протоколи установчих конференцій.


Після публікації зазначених відомостей врегулювати можливі розбіжності.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]