Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.06.2023 11:42

Як допомогти з прихистком постраждалим після вибуху на Каховській ГЕС

Заступниця голови фракції "Слуга Народу" у Верховній Раді, заступниця голови Комітету ВРУ з питань антикорупційної політики

За минулий рік більше 1 мільйона українських ВПО знайшли тут для себе житло.

Друзі, колеги, маю прохання!

На Херсонщині, нижче Каховки по Дніпру зараз справжня трагедія: тисячі людей одномоментно втратили житло через підрив Каховської дамби окупантами.

Людей евакуюють з затоплених населених пунктів, але їм потрібен прихисток.

У звʼязку з екстреною ситуацією наголошую! Наша ініціатива #Прихисток продовжує працювати: на сайті prykhystok.gov.ua — тисячі пропозицій безкоштовного житла. Заходьте, шукайте варіанти для себе.

Людей, які мають можливість тимчасово прихистити українців, які сьогодні вночі вмить лишилися без дому, прошу — залишайте оголошення на сайті Прихистку. Важливий кожен квадратний метр: будинок, квартира, кімната чи просто диван.

Звертаюсь до всіх херсонських пабліків та блогерів: допоможіть поширити інформацію про ініціативу #Прихисток.

За минулий рік більше 1 мільйона українських ВПО знайшли тут для себе житло.

Звертаюсь до пабліків і блогерів по всій країні: будь ласка, розмістіть інформацію про #Прихисток і закличте людей, які можуть прихистити у себе постраждалих, залишити оголошення на prykhystok.gov.ua

Це саме той пост, який варто поширити і кинути всім друзям. Ми маємо не просто спостерігати за новинами, а допомогти людям, яких сьогодні спіткала біда!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]