Про автора

Олена Руденко Радник з юридичних питань Всеукраїнської асоціації компаній з міжнародного працевлаштування

Професійна діяльність. З 2013 року ад'юнктом Академії внутрішніх справ (дисертація на тему «Адміністративні правопорушення в інформаційній сфері»).

Практичний стаж роботи в юридичній сфері розпочав у 2010 році на посаді помічника судді кримінальної палати Апеляційного суду Київської області. Після цього юридичну практику продовжила у сфері страхового права, працюючи юрисконсультом у страховій агенції.

З 2014 року очолила юридичну компанію «ПРАВОВА РАДА».

У 2016 році заснувала та очолила Адвокатське бюро «Руденко та партнери», в якому проваджу юридичну діяльність.

Є членом Асоціації правознавців України.

Маю значний позитивний досвід щодо подання та захисту інтересів у господарських судах та судах загальної юрисдикції.

Велика кількість справ виграла, захищаючи учасників корпоративних правовідносин, за різними категоріями суперечок, що виникають у сфері бізнесу, а також представляю інтереси приватних осіб, зокрема переселенців із зони АТО. Основною спеціалізацією є ведення складних цивільних справ. А також забезпечую юридичний супровід господарської, кадрової та іншої діяльності організацій різних форм власності.

Є експертом у галузі працевлаштування за кордоном.

Нині поєдную наукову та практичну адвокатську діяльність.

Освіта. Успішно закінчивши у 2010 році юридичний факультет Університету внутрішніх справ за спеціальністю правознавство, продовжила навчання у магістратурі, яку закінчила у 2011 році, захистивши магістерську роботу «Наукова організація праці співробітників органів внутрішніх справ в умовах дефіциту інформації та часу».

Контакти
E-mail: [email protected]