Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
26.10.2024 19:03

Маємо від забезпечення армії перейти до якісного забезпечення армії

Волонтерка, радниця заступника Міністра оборони, членкиня Громадської антикорупційної ради при Міноборони

Нові закупівлі ДОТ будуть за новими правилами

Завдяки комплексній перевірці, організованої Департаментом політики закупівель, КСЛ та ГУКОЗ, ми виявили та виправили наступне: 

1. Встановлені мінімальний розмір калорійності на продукти харчування. Бо раніше постачальник, розцінюючи каталог, встановлював їх самостійно. Тому співвідношення білків, жирів, вуглеводів плавало. І ми просто не докормлювали бійця.

2. Перероблені описи продуктів харчування, де норми води при заморозці, в основному мʼяса та риби, взяті з ДСТУ і вони мінімальні. Бо ми своїми очами бачили, як на 1 тонну курятини ми оплачували 180 кг води (18% води були зазначені на етикетці).

3. Переглянуті норми сезонності. Це повʼязано з тим, що південні області, зараз частково в окупації. І те, що було нормально до повномасштабної війни, зараз нереально.

4. В договір з постачання харчування додані вимоги щодо перевірки кожної партії консервованої продукції.

Ми маємо від просто забезпечення армії перейти до якісного забезпечення армії. Нові закупівлі ДОТ будуть за новими правилами. 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]