Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
25.09.2024 15:33

Маленькими кроками від маленької радянської армії до армії країн НАТО

Волонтерка, радниця заступника Міністра оборони, членкиня Громадської антикорупційної ради при Міноборони

Інвентарним речовим майном по нормі 1 лишаються тільки броня та каски

На виході зміни до 232 наказу Міністра оборони. Інвентарним речовим майном по нормі 1 лишається тільки броня та каски. По нормі 2 (ССО, ДШВ) броня, каски, навушники. Все. Все інше видають, і військовослужбовці це не здають. Маленькими кроками ми йдемо від маленької радянської армії до армії країн НАТО. 

Крім того, Департаментом політик та Командування Сил логістики ЗСУ опитано більш як 70 000 військовослужбовців. Всі предмети, які по якості не задовольняють військовослужбовців, будуть переглянуті та переписані технічні умови. Всі предмети, якими не користуються в ЗСУ - будуть виведені з номенклатури. Все, що попросили додати, буде розроблене та імплементоване в номенклатуру. Міноборони розробить нові штани з наколінниками, підсумки на планшет та окремо турнікет, бейсболку, пончо від тепловізорів. Також триває робота над демісезонними куртками (вітрівки), одномісними індивідуальними наметами, тактичними кросівками тощо. 

Точка входу для всіх виробників буде однакова. Правила єдині для всіх. Здорова конкуренція. Тільки так в умовах війни можна економити такі необхідні кошти. А також нульова толерантність до корупції під час торгів. 

Відправити:
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи