Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
04.11.2013 20:17

Заборона Комуністичної партії України

Управляючий партнер Товариства з обмеженою відповідальністю "Адвокатська фірма "Правовий континент"

Коли нацисти прийшли за комуністами, я залишався безмовним. Я не був комуністом.

Сьогодні Народні депутати України від ВО «Свобода» зареєстрували законопроект  № 3530 "Про заборону комуністичної  ідеології в Україні".

Я не являюсь членом жодної політичної партії, та не підтримую жодну політичну ідеологію. Народився в Радянському Союзі в 1989 році, але все своє свідоме життя прожив в Незалежній Україні, мої батьки за часів СРСР не були членами Комуністичної партії.

Але поява даного законопроекту насторожує, на мою думку Всеукраїнське Об’єднання «Свобода» таким чином прагне позбутися політичних конкурентів і своїх найзапекліших політичних ворогів. Ще під час останніх виборів до Верховної Ради України ходив анекдот про те, що першими законопроектами в Верховній Раді України нового скликання будуть законопроекти : ВО «Свобода» - «Про заборону Комуністичної партії» та законопроект КПУ - «Про заборону «ВО» Свобода».   Як ми бачимо в кожному жарті є доля правди.

Але, не зважаючи на пропаганду яка сьогодні ведеться, я хочу зазначити що КПУ була присутня в усіх скликаннях Українського парламенту, її представники мають чималий політичний досвід, за КПУ голосує значна кількість людей і вони в більшості підтримують партійну ідеологію. На останніх Парламентських виборах  КПУ здійснила справжній прорив, за цю партію проголосувало значно більше людей ніж на попередніх виборах, в неї вірять люди, і не тільки пенсіонери, але й молодь, сучасна Українська молодь іде і голосує за КПУ !

Також хочу зазначити, що Комуністичні партії та Комуністична ідеологія існують у більш ніж 40 країнах світу, серед яких : США, Японія, Німеччина, Австрія, Венесуела, Іспанія, Канада, Куба та багато інших.

Автори законопроекту хочуть звинуватити КПУ в усіх смертних гріхах : Тероризмі, Геноциді, Військових злочинах та інших гріхах Комуністичної Партії Радянського Союзу. КПУ хочуть визнати територіальною організацією КПСС (котра припинила своє існування !!!).

Самі ж представники ВО «Свобода» не цураються незаконних дій, вони б’ють ветеранів на мітингах,  палять політичні знамена конкуруючої партії, руйнують пам’ятники (про зруйнований монумент Леніну на Хорольщині я вже писав у своєму блозі).

Дивлячись на цю ситуацію, я згадав висловлювання одного з Німецьких Антифашистів Мартіна Німеллера, котре свого часу облетіло весь світ :

Коли нацисти прийшли за комуністами,

я залишався безмовним.

Я не був комуністом.

Коли вони садили соціал-демократів,

я промовчав.

           Я не був соціал-демократом.

Коли вони прийшли за членами профспілки,

я не протестував.

Я не був членом профспілки.

Коли вони прийшли за євреями,

я не обурився.

Я не був євреєм.

Коли вони прийшли за мною,

не залишилось нікого, хто б заступився за мене.

 

На останок я хочу зазначити, не потрібно сидіти і чекати, поки прийдуть за тобою, потрібно діяти і здорово оцінювати ситуацію навколо. Я надіюся, що даний законопроект не буде прийнято, бо це може привести до непоправних наслідків не тільки для КПУ а і для Українського суспільства вцілому.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]