Про автора

Денис Дмитров Засновник та CEO Штрафи UA

Професійна діяльність. Експерт у сфері створення і розвитку інноваційних сервісів і додатків, державно-комерційному партнерстві. 

Засновник та CEO Штрафи UA - платіжно-інформаційного сервісу для водіїв України, який допомагає спростити процес перевірки та оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху. Компанію було створено у 2016 році. Наразі самий популярний сервіс в Україні. 

Досвід роботи в IT-сфері - 14 років.

Свою першу компанію BeSoft, яка займалася розробкою сайтів, створив у 2006 році.

З 2011 до 2016 року консультував компанію POEM LLC в області дизайну інтерфейсів.

З 2017 до 2018 - Chief executive officer у компанії Marketbox.ua.

З 2018 генеральний директор в Digital Solutions LLC. 

Експертиза:
- Як працює система оплати штрафів за порушення ПДР - українське законодавство, процедура штрафних платежів, проблеми, з якими стикаються водії, та способи їхнього вирішення.
- Спеціалізоване програмне забезпечення, як найбільш надійний інструмент для оплати штрафів.
- Запуск в Україні системи автоматичної фото/відеофіксації порушень ПДР - проблеми перехідного етапу, рекомендації водіям тощо.
- Державно-приватне партнерство в Україні - як створити и розвивати довгостроковий проект для досягнення суспільної користі.  

Ціль в бізнесі. Створити продукт, за допомогою якого людина зможе вирішити будь-яке питання, пов'язане з адміністративною відповідальністю за порушення ПДР. Як для творця цього сервісу, для мене важливо, щоби кожен член команди міг сказати: "Я пишаюся, що я працюю в компанії, яка розробляє цей сервіс". 

Освіта. Одеський національний політехнічний університет - "Комп'ютерні інформаційні технології та підтримка"; The British Higher School of Art and Design (Moscow) - Design Managment.

Хобі. UX-дизайн, великий теніс. Захопився хокеєм, коли мій син почав ним займатися. В цьому спорті є боротьба, швидкість, високі навантаження, агресія - все, як у бізнесі.

 

Контакти
E-mail: [email protected]