Про автора

Богдан Радівіловський Адвокат, керуючий Адвокатського бюро "Богдан Радівіловський та Партнери"

Професійна діяльність. Адвокат, керуючий Адвокатського бюро "Богдан Радівіловський та Партнери". 

У вересні 2015 року розпочав роботу на посаді головного спеціаліста в юридичному управлінні Київської обласної ради та продовжив свій професійний шлях до посади заступника начальника юридичного управління – начальника відділу нормативно-правової роботи та регуляторної політики.

29 травня 2020 року отримав свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю № 8945/10.

З 19 березня 2021 року керуючий Адвокатського бюро "Богдан Радівіловський та Партнери". 

Маю досвід представництва інтересів у цивільних, господарських та адміністративних справах в судах всіх інстанцій; правового супроводу діяльності з питань: публічних закупівель, управління комунальною власністю (призначення та звільнення керівників комунальних підприємств, закладів та установ, надання в оренду, передачі, приватизації майна), надання в користування надр (погодження надання спеціальних дозволів, надання гірничих відводів), мисливських угідь, взаємодії з правоохоронними та контролюючими органами та з інших питань. 

Членство в організаціях:
Національна асоціація адвокатів України
Асоціація правників України.

Кваліфікація та сертифікати:
Сертифікатна програма Національного університету "Києво-Могилянська академія" "Правові засади фінансової безпеки" (сертифікат № 2213 від 28.06.2015 р.).

Освіта. У червні 2014 року закінчив навчання на Факультеті правничих наук Національного університету "Києво-Могилянська академія" та здобув ступінь бакалавра за спеціальністю Правознавство.

У червні 2015 року закінчив навчання на Факультеті правничих наук Національного університету "Києво-Могилянська академія" та здобув ступінь спеціаліста за спеціальністю Правознавство. 

 

 

 

Контакти
E-mail: [email protected]