Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
07.10.2011 22:40

Спецоперація проти європейської перспективи

Експерт з питань соціальної політики

Нас мільйони - їх одиниці. До дії, українці!

Хто зриває підписання Угоди про Асоціацію та зону вільної торгівлі з Європейським Союзом?

«Янукович  зараз робить все для того, щоб спровокувати країни ЄС зірвати Угоду про Асоціацію та зону вільної торгівлі, тому що для нього недопустимо входження України в склад європейської спільноти, тому що це крапку поставить на тій мегакорупції, якою він займається, це поставить крапку на правовому безпределі, який сьогодні демонструється, це примусить його повернутися  до справжніх цінностей демократичного суспільства. І, крім того, підписання політичної угоди про Асоціацію протирічить відповідним тіньовим обіцянкам, які він давав до президентських виборів. І тому сьогодні, утримуючи мене за гратами, знаючи, що немає складу злочину, він де-факто зриває підписання Угоди про Асоціацію», - сказала лідер опозиції Юля Тимошенко під час судових дебатів.

Лідер «Батьківщини»також підкреслила, що Янукович не дасть команду про закриття сфабрикованої проти неї політичної справи, тому що це зруйнує його головну зовнішньополітичну стратегію, яка спрямована не в ЄС.

Тимошенко допускає, що Митний союз може і не є метою Януковича, який хоче «залишатися у власному болоті без будь-якого контролю і без будь-якої відповідальності і просто споживати ресурси країни».Як приклад, вона навела тіньову приватизацію «Укртелекому», шельфу Чорного моря та комерційних банків.

Юля Тимошенко завернулася до представників європейських держав з проханням не залишати Україну без європейської перспективи. «Саме тому я знаю чіткі його плани, знаючи, що він тримає мене за гратами, щоб не допустити підписання Угоди про асоціацію, я просила би і зверталася б до європейської спільноти: сьогодні з опозицією розправляються, сьогодні нас кидають за грати. Нічого спільного те, що сьогодні відбувається з Україною, з демократією це не має. Але якщо Україну по плану Януковича позбавлять угоди про асоціацію і зону вільної торгівлі, то не Янукович буде покараний, а покараний буде кожен українець», - підкреслила вона.

 Громадянин, приходь 11 жовня на 9.30 до Печерного Судилища, Київ, Хрещатик ,42. Висловити свою громадянську позицію проти репресій і погіршення життя !!!

Звертаємось до всіх українців із закликом «Не будьте байдужими!» «Не бійтеся!».

Нас мільйони - їх одиниці. До дії, українці!

 Комітету опору диктатурі

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]