Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
12.09.2021 15:37

Як вирішити тарифну проблему

Експерт з питань соціальної політики

Законопроекти № 4680 і № 6011 відкривають шлях до зниження тарифів і вирішення проблем субсидій

Тариф повинен бути підйомним для більшості споживачів, а, з іншого боку, повинен забезпечувати роботу галузі.

Заплановане на осінь підвищення тарифів удвічі є сучасним геноцидом, який влада свідомо чинить відносно української нації. Парламенту треба негайно ухвалити розроблені опозиційними депутатами "тарифні" закони, які зможуть виправити ситуацію.
Разом із підвищенням цін на комірне стрімко скорочуються субсидії і ті хто має право на них!
Якщо раніше субсидії отримували сім мільйонів домогосподарств, то зараз – лише два із половиною. Це означає, що у людей забрали субсидії, а тепло буде коштувати в півтора раза дорожче. Це не просто знищення українців, це реальне доведення їх до стану, коли вони не можуть годувати своїх дітей. І це владою ігнорується.
Народним депутатам необхідно об’єднатися й не допустити енергетичного колапсу, який позначиться на житті кожної української родини.
Ситуація з підготовкою до опалювального сезону 21/22  вимагає негайно ухвалити підписаний усіма лідерами фракцій законопроєкт № 4680, який скеровує на потреби населення газ вітчизняного видобутку, що дозволить не збільшувати, а навпаки – суттєво знизити тарифи для людей.
А також підтримати  законопроєкт № 6011 - пустити отримані від МВФ кошти на збільшення субсидій та дотації бюджетній сфері
Верховній Раді необхідно терміново заслухати доповідь прем’єр-міністра та міністра енергетики з приводу тарифів і стану підготовки до опалювального сезону 21/22.
Нагадаємо, під час Погоджувальної ради лідерам фракцій було представлено план зниження тарифів і збільшення субсидій та запропоновано об’єднатися довкола найболючіших для людей питань.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]