Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
28.08.2020 14:43

Як зміняться тарифи до кінця року

Експерт з питань соціальної політики

Графік підвищення тарифів на комунальні послуги до кінця 2020 року

Тарифи на комунальні послуги в Україні часто змінюються, тому питання їх вартості зараз надзвичайно актуальне. Їх можна спрогнозувати, виходячи з дій та планів уряду і президента.

Графік Зе-підвищення комунальних тарифів
до кінця 2020 року:

ГАЗОПОСТАЧАННЯ. Уряд Шмигаля з липня відмінив спецзобов'язання  НАК «Нафтогаз» по цені на  газ для населення. Тепер для населення встановлюються тарифи, як і  для промислових підприємств.

"Нафтогаз"  вже підвищив вартість газу для населення (повідомляється на сайті  компанії),  у вересні ціна на газ зросте на 45% !

Це найбільше відчують власники приватних будинків - в опалювальний сезон заплатять у середньому на декілька тисяч гривень більше звичайного.

ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ. З 1 жовтня влада запланувала скасування пільг для населення, що призведе до подорожчання електрики приблизно на 50%! 

За перші 100 кіловат доведеться платити не 90 копійок, а 1,68 гривень. І це не остаточне підвищення… 

ТЕПЛОВА ЕНЕРГІЯ. З 15 жовтня – підвищення тарифу на централізоване опалення в середньому на 30%!

ВОДОПОСТАЧАННЯ. До кінця нинішнього року відбудеться підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення для жителів міст. Прогнозований тариф на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення зросте на 10-15%.

Крім того кількість отримувачів субсидії та її розмір зменшено на 30%...

Не забувайте вчасно сплачувати за підвищенні тарифи, інакше в разі затримки оплати на місяць – позбавлять субсидії!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]