Про автора

Анастасія Глущенко Спеціаліст зі стратегічного маркетингу й розвитку бізнесу, власниця Агентства стратегічного маркетингу Stasy Passion

Професійна діяльність. Спеціаліст зі стратегічного маркетингу й розвитку бізнесу, власниця Агентства стратегічного маркетингу Stasy Passion. 

Займаюсь розробленням продуктів і послуг, побудовою репутації та архітектури корпоративних та особистих брендів, супроводжую запуск проєктів та їхнє просування на ринку. 

Освіта. Закінчила Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого за напрямком правознавство.

Як Голова Ліги студентів Асоціації правників України у 2015-2016 рр. керувала командою з понад 100 громадських діячів по всій Україні, залучила активи в розмірі 1 млн грн за 1 рік роботи на посаді. Встановила співпрацю з провідними організаціями та громадськими структурами, сформувала відкритий діалог студентства з Адміністрацією президента України та Міністерством юстиції в рамках реформи юридичної освіти.

У 2015 році була визнана Кращим студентом-лідером у рамках проєкту StudWay Awards. 

За 4 роки як директор з розвитку юридичної фірми ADER HABER вивела компанію в топ-20 юридичних фірм України, супроводжуючи антикризову кампанію та повний ребрендинг. Як Директор з розвитку побудувала функцію маркетингу та продажів у компанії, забезпечивши ефективну реалізацію стратегію сталого розвитку (+ 15% обороту щорічно).

У 2017 році отримала нагороду "Прорив року 2017" за версією рейтингу PLS Top Teams від видавництва "Юридична Практика" як найбільш впізнаваного фахівця з просування на юридичному ринку.

Координаційна рада молодих юристів при Міністерстві юстиції України у 2018 році нагородила почесною грамотою за вагомий внесок у розвиток юридичної спільноти.

У 2020-2021 році очолювала Комітет з маркетингу та розвитку бізнесу Асоціації адвокатів України.

Як громадська та соціальна діячка просуваю теми правової та бізнес-освіти молоді в усіх регіонах України, а раніше очолювала найбільшу молодіжну правничу організацію. Співпрацювала з низкою організацій і майданчиків: UNICEF, EBA, ACC, СУП, Асоціація ритейлерів України, Асоціація правників України, Київським молодіжним центром, правовим клубом "PRAVOKATOR". 

У 2019 році створила та успішно розвиваю свою Агенцію стратегічного маркетингу Stasy Passion. Команда молодих талановитих бренд-дизайнерів та SMM-менеджерів, що створюють та розвивають бренди у консалтинговій ніші, напрямках приватної освіти, медицини, розваг та ритейлу. 

З початком повномасштабної військової агресії росії в Україну 3 місяці вимушено проживала у Польщі й у цей час розвивала перший україномовний канал на польському телебаченні TV Regio та співпрацювала з координаційними штабами і волонтерськими структурами, що допомагали українцям у Польщі. За цей час було знято понад 100 годин матеріалу про потреби та стан українців в Європі, створено матеріали для координації отримання гуманітарної та соціальної допомоги.

З поверненням у Київ у травні 2022 року виступила співзасновником ГО "Фронт22", що має на меті створення рішень для підтримки волонтерського руху в Україні.

У жовтні 2022 року була створена ГО "Світ Незламних", що наразі розвиває напрямок психоемоційної реабілітації та реінтеграції постраждалих від військової агресії. 

Ключові позиції та активності: 

● Співзасновниця та членкиня Правління ГО "ФРОНТ22", що створює проєкти підтримки та розвитку волонтерських рухів в Україні.
● Співзасновниця та членкиня Правління ГО "Світ Незламних", що має на меті створити ефективний майданчик реінтеграції українців, постраждалих через військову агресію, психоемоційної реабілітації та реінтеграції військовослужбовців та постраждалих цивільних осіб.
● Директор з маркетингу ІТ-платформи "ПОТІК", універсального Telegram-чатбота, створеного для збору допомоги для донорів і волонтерів.
● Засновниця та CEO bBox фабрики корпоративних подарунків.
● Членкиня Wtech  міжнародного ком'юніті для жінок-лідерів у tech та онлайн-бізнесі.
● Членкиня Weldi платформи для нетворкінгу та розвитку успішних, цілеспрямованих, сучасних жінок-лідерів на базі Американської торгової палати в Україні.
● Членкиня Асоціації адвокатів України, Голова Комітету з маркетингу та розвитку бізнесу ААУ у 2020-2021 рр.
● Учасниця проєкту "Найбільший урок у світі" у рамках співпраці з UNICEF Україна, проведення понад 50 уроків з командою по всій Україні.
● Учасниця та організатор соціального проєкту з правової обізнаності для дітей середніх і старших класів, проведення понад 100 уроків з командою по всій Україні щодо профорієнтації та правової свідомості.
● Постійна лекторка форумів і програм з розвитку від Асоціації правників України, видавництва Юридична Практика, правового клубу Pravokator.
● Спеціальна лекторка освітніх програм Leadership In Law, експертка курсу від Leadership in Law, акредитованого Національною асоціацією адвокатів України в рамках спільної програми з Вищою школою адвокатури.
● Менторка освітньої програми Київського молодіжного центру.
● Експертка освітніх і практичних програм для студентів StudPoint. 

Контакти
E-mail: [email protected]