Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
11.09.2015 15:15

Хто в глухому куті: Порошенко чи Путін?

Народний депутат України VII скликання (2012-2014)

Ми останніми днями чуємо з уст Президента України, що саме завдяки прийнятим в 1-ому читанні змін до Конституції, на Сході не стріляють.

Ми останніми днями чуємо з уст Президента України, що саме завдяки прийнятим в 1 - ому читанні змін до Конституції, на Сході не стріляють.

Якщо так, тоді чому нас дурять, що вказані зміни не вигідні Кремлю?
А може не стріляють з іншої причини: Путіну потрібно гарно виглядати на Сесії Генасамблеї ООН?
Думаю, що теперішнє затишшя обумовлено цими обома чинниками.

Далі. Президент каже, що Україна вставила ЦЕЙ ПАСКУДНИЙ пункт 18 в Перехідні положення Конституції, оскільки це вимога Мінських домовленостей. Але, ми так його виписали, що потім зможемо внести зміни в закон від 16 вересня 2014 року, який буде вигідним Україні. 
Тим самим, обійдемо Путіна на повороті. Така логіка Порошенка...
Я Мінські домовленості не сприймаю взагалі. З двох причин: а) Нам невідомі Директиви, якими Порошенко наділив Кучму в цих перемовинах, оскільки вони не доведені до суспільства; б) Мінські Угоди не ратифіковані парламентом, а значить вони не мають жодної юридичної сили.
Але, якщо Порошенко (разом із Меркель та Олландом) так тримається за ці псевдоУгоди, я хочу зрозуміти його логіку по їхній імплементації.
Говорячи простою мовою, згідно Мінська-2, після припинення вогню та відведення під егідою ОБСЄ важкого озброєння на відповідну відстань, Україна має погодитися на проведення на ОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЯХ місцевих виборів. Зрозуміло, що за українським законодавством.

А ТЕПЕР НАЙЦІКАВІШЕ.
Що перше: курка чи яйце?
В нашій ситуації: місцеві вибори, чи контроль України над кордоном?
Від відповіді на це запитання залежить хто переможе в протистоянні Порошенко-Путін.
Наша влада нас запевняє, що ми вибори на окупованих територіях проведемо тільки після виведення російських військ та відновлення контролю над кордоном. ДУЖЕ ДОБРЕ! ОБОМА РУКАМИ ЗА!!!
Кремль, Путін нас відсилають до Мінська-2, де у пункті 9 записано:
"Відновлення повного контролю над державним кордоном з боку уряду України у всій зоні конфлікту, яке має розпочатися в ПЕРШИЙ ДЕНЬ ПІСЛЯ МІСЦЕВИХ ВИБОРІВ і завершитися після всеосяжного політичного врегулювання (місцеві вибори в окремих районах Донецької та Луганської областей на підставі Закону України та конституційна реформа) до кінця 2015 року..."
ЧОМУ КУЧМА ПІДПИСАВ ТАКИЙ ПУНКТ???
ВІН МАВ НА ЦЕ ВІДПОВІДНІ ДИРЕКТИВИ???

Тепер нам слід очікувати чергового загострення в стінах парламенту, оскільки всілякі там друзі з-за кордону вимагатимуть від нас якнайшвидшого прийняття Закону України про місцеві вибори в окремих районах Донецької та Луганської областей. 
Це є вимога Мінська-2. І згідно цих вимог спочатку вибори, а потім відновлення контролю над кордоном. Президент про це знав давно...

Так ось у мене запитання: ХТО ЗНАХОДИТЬСЯ В ЦУГЦВАНГУ 
(глухому куті) - ПУТІН, чи все-таки ПОРОШЕНКО?

 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]