Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.09.2012 09:30

Студенти за вересень повинні отримати стипендію на рівні 730 грн.

Інформація для студентів

«Студенти університетів за вересень повинні отримати стипендію на рівні не менше ніж 730 грн., а підвищену – 790 грн.», - заявив координатор громадської ініціативи «Студентський захист» Андрій Черних.

Як відомо, Уряд відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від             25 липня 2012 року №703 збільшив розміри базової стипендії для студентів з 1 вересня 2012 року. Для студентів вищих навчальних закладів I-II рівня акредитації, які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем “молодший спеціаліст” або “бакалавр” - 550 гривень на місяць, для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації, які навчаються за освітньо-кваліфікаційними рівнями “бакалавр”, “спеціаліст” або “магістр” - 730 гривень на місяць.”.

«Студентський захист» з наступного тижня розпочинає всеукраїнський моніторинг виплати стипендій у вищих навчальних закладах. Інформація про вищі навчальні заклади, які будуть затримувати виплату стипендії або виплачувати її у розмірах менших ніж встановлених рішенням Уряду – буде оперативно надаватись до Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Генеральної прокуратури України», - зазначив Андрій Черних.

Студенти можуть дзвонити по телефон гарячої лінії «Студентського захисту» -  (067) 656 99 41 та повідомляти про проблеми з отриманням стипендії. Також можна направляти відповідну інформацію на електронну адресу: [email protected] 


Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]