Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
23.06.2016 03:55

Проект "Український стандарт раціонального господарства"

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Мова йтиме про виявлення елементів ведення сучасного господарства, що підкріплення ідеєю збереження гармонійних стосунків з навколишнім середовищем.

Дискусійний клуб Український НЕП: Земля та воля разом з національною програмою раціонального господарювання "Tree Cycle" запускають проект визнання українських підприємств: "Український стандарт раціонального господарства". Мова йтиме про виявлення елементів ведення сучасного господарства: переробку відходів, джерела альтернативної енергії, органіку, електромобілі і все, що підкріплення ідеєю збереження гармонійних стосунків з навколишнім середовищем.

На сьогодні в Україні важливе місце займає вирішення проблем, пов’язаних з охороною довкілля та здоров’ям населення. І якщо аналізувати рівень використання відходів, наша держава є однією з найбільш техногенно-навантажених країн світу. Для того, щоб наздогнати досвід поводження з відходами інших країн, усі великомасштабні підприємства мають долучатися до подібної діяльності.

Досить негативно впливають на природу й засоби пересування, в тому числі й громадський транспорт. Якщо говорити про електромобілі, то вони несуть більш екологічну альтернативу автомобілям, що їздять на викопному паливі, що дозволяє знизити шкоду навколишньому середовищу. В планах "Tree Cycle" завезти до України електробуси для громадського користування, що стане фундаментальним початком екологічного стану на дорогах.

В свою чергу ми запрошуємо усіх бажаючих долучитися до проекту " Український стандарт раціонального господарства" й спільними зусиллями скласти план критерій за якими зможемо оцінювати рівень екологічності підприємств та їх вплив на навколишнє середовище. Сформувати такий проект можливо лише спільними зусиллями та консолідацією усіх професійно-обізнаних спеціалістів даної сфери.  

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]