Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.05.2016 21:53

Чому в Україні не розстрілюють корупціонерів?

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Віце-президент Аньхойської зовнішньоекономічної будівельної корпорації Чжан Чжунхуа наголосив на 2 важливих нюансах: віці міністрів та позиції щодо корупційних чиновників.

Вчора, 23 травня 2016 року, в рамках Київського міжнародного економічного відбулася інвестиційна сесія "Україна - Китай: Новий Шовковий шлях". Мова йшла про три визначні напрямки роботи до яких може долучитися успішний Китай. Першим з проектів є створення високошвидкісних поїздів, другим - модернізація енергетичного сектора, а третім - аграрна промисловість.

Але під час заходу була виявлена некомпетентність Українського союзу промисловців і підприємців, які не змогли чітко відповісти на будь-яке з поставлених запитань. Посилаючись на інформацію про УСПП, то його історія починається з 1992 року і досить прикро, що за цей час вони так і не змогли вийти на професіональний рівень.

На сьогодні, китайці проявляють великий інтерес до співпраці з Україною в галузі поновлюваних джерел енергетики, ядерних технологій, інфраструктурних, аграрних та інших проектів. Але найголовнішою проблемою для них є загроза корупції, яка процвітає в нашій державі.

Віце-президент Аньхойської зовнішньоекономічної будівельної корпорації Чжан Чжунхуа наголосив на 2 важливих нюансах: віці міністрів та позиції щодо корупційних чиновників. Міжнародних партнерів бентежить молоди вік та непостійний склад влади. До того ж китайці не розуміють, чому корупційних чиновників не розстрілюють, крім того, ще й дозволяють прокручувати різноманітні схеми, залишаючи на посадах.

Насправді таке питання турбує не лише китайців, а й весь простий народ. Чому українська влада і досі не змогла позбавити державу такої ноші? Українці такий же трудолюбивий народ, як і китайці. Розподіливши правильно людські та матеріальні ресурси, Китай може допомогти нам вийти на новий, ба навіть світовий, рівень. Нашій державі участь в програмі допоможе налагодити співпрацю з іншими країнами та вирішити економічні й політичні питання .

Крім того, на заході було оголошено, що для запуску "Шовкового шляху" зібрано вже близько 300 млрд. юанів або близько 46 млрд. доларів. Також і надалі плануються конференцій і презентацій проектів для того, щоб учасники ділилися досвідом.  

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]