Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
24.03.2016 15:52

Пам'ять, що надихає, єднає і зміцнює віру у перемогу!

Громадський діяч, підприємець, еколог. Голова ГО "Українська військова організація СПАС-23"

Закликаємо усю патріотичну спільноту об’єднатися навколо громадської ініціативи «СПАС-23» для належного вшанування пам’яті Героїв України.

В нелегкі для нашої Батьківщини часи намагаємося усіма силами допомагати зміцненню духовної могутності українського народу, плекати життєдайну силу історичної пам’яті, як фундамент для звершень майбутніх поколінь. 

Силами громадського об’єднання «Українська військова організація СПАС-23» цього року ми плануємо зробити вагомий крок вперед в реалізації масштабного гуманітарного проекту з перетворення історичного пам’ятника некрополя Аскольдова Могила в Меморіал Героїв України.

На цьому сакральному для нашого народу місці має утворитися осередок увіковічення на рідній землі багатьох її героїв, котрі віддали своє життя за наше незалежне майбутнє і знайшли свій останній притулок по всій Україні та закордоном.

У наших починанням ми не можемо обійтися без допомоги держави. З радістю повідомляємо, що київська влада простягнула громаді руку допомоги – наші офіційні звернення до заступника міського голови столиці Геннадія Пліса отримали позитивну, а головне – дієву відповідь.

Завдяки цьому маємо надію, що вже у квітні зможемо здійснити урочисту церемонію перепоховання на Аскольдовій Могилі героїв Крут, похованих на Лук янівському кладовищі у Києві та селищі Городище Черкаської області.

Цього року обов’язково маємо також здійснити подорож з далекого Роттердаму до рідної домівки праху лідера української нації Євгена Коновальця, чим гідно вшанувати 125-ту річницю від дня народження Героя.

Плануємо також провести відповідні наукові дослідження з метою уточнення місць розташування усіх попередніх поховань, що відбувалися на цьому місці.

Тож закликаємо усю патріотичну спільноту об’єднатися навколо громадської ініціативи «СПАС-23» для належного вшанування пам’яті Героїв України. Сьогодні наш спільний внесок у благородну справу відновлення історичної справедливості вже завтра принесе довгожданий врожай відродження справжньої Української державності!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]