Про автора

Володимир Дубровський Старший економіст CASE Україна, експерт Економічної експертної платформи

Професійна діяльність. Старший економіст Центру соціально-економічних досліджень CASE Україна, експерт групи "Податкова реформа" Економічної експертної платформи та член Несторівської групи.

Спеціалізація. Спецiалiзуюсь в питаннях політичної та інституційної економіки, зокрема бізнес-клімату, економічних реформ (зокрема, приватизації), економічної поведінки пiдприємств, управлiння, корупції, та мультидисциплінарних дослідженнях. Брав участь у численних дослідницьких проектах, зокрема Свiтового Банку, Міжнароднї Фінансової Корпорації (МФК), Мережi Глобального Розвитку (GDN), OECD, Всесвітнього Економічного Форуму в Давосі (WEF), Transparency International, та у міжнародних проектах технічної допомоги в Азербайджані, Казахстані та Молдові.

Є автором декількох книг та досліджень з питань трансформації в Україні, брав участь у написанні кількох партійних та урядових програм. Найбільш вагомі дослідницькі роботи торкаються питань приватизації, корупції, економічних реформ, малого та середнього бізнесу і ділового клімату, дерегуляції, та інших пов’язаних тем. Наприкінці 2017р. опублікував книгу "Від гідності до успіху: як побудувати економічне диво на українському ґрунті", а нещодавно із співавторами закінчив дослідження "Шість років Революції Гідності: що змінилося?", яке незабаром також вийде друком англійською.

Фізик-теоретик за першою спеціальністю, маю семирічний досвід як підприємець та керівник малих підприємств, також працював консультантом, бізнес-тренером, розробляв програмне забезпечення, та писав аналітичні статті для преси. До створення CASE Україна працював консультантом у Гарвардському проекті в Україні (HIID).

 

Контакти
E-mail: [email protected]