Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.12.2016 12:00

Один з найбільших волонтерських проектів Повернись живим шукає таланти

Засновник волонтерського руху "Повернися живим"

Деколи слова мають силу не меншу ніж кулі. Особливо в умовах цієї “гібридної війни”, яку проти нашої країни цілеспрямовано веде агресор. І поки наші військові тримають Східний фронт, ми відповідальні за те, що відбувається в “тилу”.

Деколи слова мають силу не меншу ніж кулі. Особливо в умовах цієї “гібридної війни”, яку проти нашої країни цілеспрямовано веде агресор. І поки наші військові тримають Східний фронт, ми відповідальні за те, що відбувається в “тилу”.

Для запуску нових напрямків роботи та більш ефективного виконання поточних завдань фонду, нам потрібні люди готові вкладати власні знання та вміння у наближення нашої спільної перемоги у цій війні. І з цієї причини ми оголошуємо мобілізацію “Творчих військ”.

Кого ми шукаємо? В першу чергу людей креативних професій та талановитих менеджерів і аналітиків:
- райтери/копірайтери/журналісти (люди, що вміють і люблять писати тексти, як у форматі творчих есе, так і у новинних форматах – інтерв'ю, репортаж тощо);
- дизайнери (люди здатні генерувати ідеї та потім оформлювати їх у графічні зображення, готові допомагати з обробкою фото, створенням інфографік тощо);
- фото- та відео- оператори (особливо з власним обладнанням);
- монтажери (в нас вже є чимало фото та відео-архіву, якщо ви можете допомогти йому “заговорити” у форматі коротких відео-роликів – ви точно нам потрібні);
- адміністратори, менеджери (часто нам потрібна на перший погляд суто технічна допомога, як то написання листів, зведення даних в таблиці, тощо. І ця робота потребує зосередженості);
- аналітики для проведення моніторингу та OSINT-розслідувань;

Якщо у цьому переліку є те, що ви вмієте робити, і ви готові це робити для нас, присвячуючи мінімум 1 годину на тиждень цій справі – заповнюйте форму за посиланням:https://goo.gl/forms/FlHqYguigyWQXuRy1 Можливо ми шукаємо саме вас?))

Після заповнення анкети відповідальна за обраний вами напрямок людина з фонду зв'яжеться із вами, і проінструктує щодо наступних дій.

Якщо серед ваших друзів можуть бути ті, кого ми шукаємо – будемо вдячні якщо ви поділитися цим постом із ними. Адже від нашої спільної роботи тут, залежить чимало. Від забезпечення бійців необхідним обладнанням, до адекватної відповіді на інформаційні атаки противника.

Чим більше професійних людей буде в нашій команді, тим більш ефективною буде наша допомога!

І якщо так склалось, що ви не маєте змоги приділяти свій час роботі у волонтерському проекті, але хочете допомогти нашим військовим - перейдіть за цим посиланням:
https://goo.gl/Ko3l4c

Як відомо, вода каміть точить не силою, але регулярністю дії.

Проект "Повернись живим" 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]