Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
20.06.2018 23:05

Що таке посада президента

Адвокат

Просто про звичайні речі.

Нажаль, всі особи, які займали і на даний час займають посаду президента України, використовують службове становище у своїх бізнесових цілях та з метою власного збагачення.

Народу України вже час зрозуміти що, бізнесмен якій має великій бізнес має інші чим більшість населення інтереси, прагнення, бачення життя та інші поняття. Він не буде відстоювати інтереси більшості населення України тому що вини йому не притаманні та не природні.

Щоб десь чогось збільшелось, потрібно щоб десь того самого зменшилось, тому, під «кришуванням» «гаранта» постійно зменшувалось у наших з вами кишенях.

«Робота» на посаді президента України стала своєрідним бізнесом, в якій спочатку вкладають гроші, як витрати на передвиборну боротьбу, а потім використовують посаду для просування власного бізнесу, знищення конкурентів, «віджиму» високоліквідного бізнесу та власного збагачення.

А разом з тим, президент має бути слугою народу та працювати перш за все в інтересах більшості населення України та гарантувати пряму дію норм Конституції України. А для цього президент повинен знати, відчувати проблеми народу та бути взірцем любові до України.

Президент має гарантувати додержання прав і свобод громадян України, чітке і повне виконання Конституції України та не допущення звуження прав і свобод в тому числі і економічних.

Далі буде)

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]