Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
16.04.2016 10:16

Звернення до щирого українця єврейської національності пана Гройсмана

Тільки звернення Прем'єр-міністра україни Володимира Гройсмана до світового єврейства може врятувати Надію Савченко від смерті. Не можна нині проігнорувати цей останній шанс на підмогу.

            Трагедія народу найяскравіше віддзеркалюється в краплині життя окремої людини. Я, звичайно, тут маю на увазі долю чудової української дівчини Надії Савченко. Хто міг би взагалі бодай якось вмотивовано пояснити: за що страждає, за що помирає вона? На очах всього людства. При повній нашій без дії.

            Не до оцінок варварів, які вчинили антилюдський злочин, накинувши мішок на голову, вивезли через кордон до московії, приписавши їй причетність до убивство журналістів, що не вкладається ні в які рамки логіки і здорового глузду. Ми маємо нині, в години, які, на превеликий жаль, залишилися до смерті в рашівських катівнях мужньої Героїні говорити не про це, а думати над тим, як врятувати безбоязну українку.

            Так сталося, що ми не маємо справжнього гаранта дотримання Конституції України. Цей пост займає банальний торгаш, якому інтереси людей все одно, що загубити три гривни при  його мільярдних статках. Уже можна сказати, що він нічого не зробив для порятунку офіцера ЗСУ. Який безалаберний глава держави, такий же ж і нікчемний верховний головнокомандувач. Він навіть з адвокатами Надії Савченко познайомився лише після того, як з Москви шантажисти від його імені заготували листа до бранки, оприлюднили його, передали той фейк навіть Надії до камери з допомогою українських дипломатів, прес-секретаря президента. Одне слово, біда, у нас з вождем, та й годі.

            Пан Порошенко, якби він був справжнім лідером нації, давно б уже домігся в європейських, світових структурах, на рівні ЄС, ООН, США створення незалежного (без участі України) комітету з порятунку Надії Савченко та інших українських полонених в результаті окупації РФ. У світі знають, як потрібно в таких випадках діяти. Ми маємо в нашій новітній історії наочний приклад функціонування місії ЄС у складі відомих міжнародних діячів панів Кокса та Кваснєвського по визволенню з в’язниці Ю. Тимошенко. Діючий глава держави, як видно мені з позиції громадянина України, фактично усунувся від своєї ролі загальнообраного батька нації, поручника з усіх проблем українців. Від краще замість вирішення нагальних, життєво важливих, людських проблем побавиться з офшорами, об’їде таємно, полишивши державу напризволяще, всі свої закордонні маєтності, приховані в теплих місцях від свого народу. (Дивіться і читайте тут).

            Але Бог суддя тому, хто по-зрадницьки відійшов у бік, коли нація потребувала допомоги у порятунку її мужньої зірки. Я вже мовчу про щоденні наші жертви в Криму і Донбасі.

            Сталося так, вельмишановний Володимире Борисовичу, що роль рятівника Гордої Українки, символічної прапраправнучки замордованого ординцями нашого Івана Калнишевського і мільйонів-мільйонів інших людей маєте і повинні виконувати, мабуть, Ви.

На щастя Ви народилися в дружній єврейській родині і, сподіваюся, добре знаєте, як важливо горою стояти за своїх. Наперекір усьому убезпечувати інтереси рідної нації. Гадаю, Вам також добре відомо, як багато в часи минулих лихоліть українці зробили для порятунку євреїв. За станом на 1 січня 2016 року встановлено, що 2544 українці визнанні в Ізраїлі Праведниками світу. Тими, хто ризикуючи власним життям рятували євреїв від розправи нацистів. Якщо Ви, як глава Уряду України, звернетесь від імені українців до світового єврейства з закликом допомогти врятувати від смерті ні в чому не винну українку в російській в’язниці, це буде і чесно, і сміливо, і правильно. Вас неодмінно почують, нам усім обов'язково допоможуть. Це однозначно принесе результат. Ми врятуємо нашу Надію.

Дійте тут рішуче і твердо, Бог Вам допоможе!

Слава Україні!

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]