Про автора

Маріанна Гринишин Засновниця та керуюча партнерка рекрутингового агентства "AboutHR"
Професійна діяльність. Засновниця та керуюча партнерка рекрутингового агентства "AboutHR" з офісами в України на Польщі, що спеціалізується на підборі ІТ фахівців та керівників.

Досвід роботи понад 15 років в рекрутингу та HR у сфері зовнішнього рекрутингу, ІТ аутсорсингу та в юридичному бізнесі.

Маю досвід співпраці з замовниками з понад 15 країн світу, включаючи США, Канаду, Великобританію, Ізраїль, Японію, Естонію, Литву, Індію, Швецію, Швейцарію, Кіпр, Німеччину, Чехію та ін.

Серед клієнтів продуктові ІТ компанії з інших країн, що шукають ІТ спеціалістів для віддаленої роботи в Україні та Польщі, а також компанії, що входять в ТОП-10 найбільших ІТ компаній України Інфопульс, Софтсерв та лідери інших індустрій, як METRO Cash&Carry, Leroy Merlin, Dyckerhoff, Verallia. Разом з командою я регулярно підбираю команди розробників, діджитал спеціалістів для ІТ стартапів, що відривають офіси в Україні чи Польщі, а також знаходить перших осіб для бізнесів, що відкриваються в Україні у інших індустріях - рітейл, логістика, виробництво тощо.

Крім того, маю досвід впровадження процесів рекрутингу в Українському центрі оцінювання якості освіти, державній установі, яка здійснює зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчання (ЗНО).

Ведуча семінарів, майстер-класів з методик рекрутингу.

Освіта. Перша освіта факультет міжнародних відносин Львівського Національного Університету ім. І.Франка, диплом з відзнакою.

Випускниця курсу HRM for Business від Львівської Бізнес-школи (LvBS).

Володію 3-ма іноземними мовами  англійська, польська, французька.
Контакти
E-mail: [email protected]