Про автора

Марина Дмитрієва Експерт з консалтингу у сфері фінансів, оподаткування, обліку та звітності

Професійна діяльність. ТОВ "ХК "Golden business group" консалтинг, діяльність у сфері обліку та аудиту, консультування з усіх видів обліку та оптимізації бізнес-процесів, власник, керівник.

ПП "Вектор-М" учбовий центр. Навчання усім видам обліку на підприємстві (бухгалтерський, фінансовий, управлінський, податковий). Підготовка до отримання сертифікатів CAP, CIPA, dipifr; власник.

ТОВ "Торговий дім "АРТТІМ" гуртова торгівля.

Сфера експертизи:
1. У процесі спілкування повертаю людям віру в самих себе.
2. Усі види обліку на підприємстві.
3. Систематизація та оптимізація бізнес процесів.
4. Вмію просто пояснити про складне.
5. Оцінка інвестиційних проектів.
6. Податкове супроводження: аудити, спори, оптимізація податків та витрат, перевірки, оскарження.

Освіта. 1998 - 2003 викладач української мови та літератури, вчитель зарубіжної літератури та українознавства. Диплом бакалавра та магістра з відзнакою. Національний університет імені М.П. Драгоманова.

2007 - 2010 Фінансист. Національний університет державної податкової служби України. Економіка і підприємництво, фінанси, спеціалізація Державні фінанси. Диплом спеціаліста з відзнакою.

2012 - 2013  Program of management development-MBA, MIM-Kyiv.

26.05.2017  Національна академія внутрішніх справ, кваліфікація: психолог, викладач вищого навчального закладу ступінь вищої освіти магістр, спеціальність "Психологія". Диплом магістра з відзнакою.

26.05.2017 Національна академія внутрішніх справ, кваліфікація: юриста, ступінь вищої освіти магістр, спеціальність "Право".

12.2017  Diploma in International Financial Reporting.

2021  Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Phd.

Статті / виступи на конференціях:
Види відомчого контролю в органах національної поліції України, Київ, 2017. Юридична наука як правова основа інноваційного розвитку України.
Сутність управлінських рішень органів Національної поліції України у відносинах з населенням, Київ, 21 квітня 2017 рік, Фопмування національної правової системи України в контексті євроінтеграційних процесів.

Цитати: Хочу втілити в Україні історію економічного дива Сінгапуру. Чому? Дуже люблю дітей, хочу аби наші діти  були щасливі, а це можливо у щасливих батьків, а все це можливо в державі зі стабільною економікою. Вірю, що це реально. 

Контакти
E-mail: [email protected]