Про автора

Катерина Заславська Директор київського офісу юридичної компанії ILF
http://www.ilf-ua.com

Професійна діяльність. Директор київського офісу юридичної компанії ILF.

З 2010 року очолювала HR-департамент ILF та займалася розробкою внутрішніх стандартів та процедур рекрутингу, розвитку, оцінки та мотивації команди.

З 2012 року за сумісництвом обіймала посаду проєктного координатора в Офісі Почесного консула Німеччини у Харкові. Брала участь в організації понад 100 українсько-німецьких проєктів у сфері бізнесу, освіти та культури. Серед них: Перший та Другий BEA-форуми «Біоенергетика, енергоефективність та агробізнес», регіональні проєкти у сфері креативної економіки та «Тижня Німеччини» у Харкові, що включають до 50 заходів щорічно.

З 2018 року продовжила роботу в ILF у ролі директора київського офісу. Моє головне завдання – формування партнерської мережі компанії в Україні та за кордоном.

Протягом усієї кар'єри регулярно веду тренінги для підприємців на тему побудови ефективних HR-систем та управління командою, а також майстер-класи для студентів про розвиток особистісних навичок та побудову кар'єри. У 2015 році виступила тренером програми USAID/FINREP II Go women з розвитку підприємницьких навичок у жінок. У 2017 – у партнерстві з Юридичною клінікою Pro Bono Київського Національного Університету ім. Т.Г. Шевченко провела курс Legal Manager School з розвитку проєктного мислення у студентів.

Освіта. Стипендіат Німецької служби академічних обмінів DAAD та українсько-австрійської програми студентських обмінів. У 2016 році отримала диплом з управління Європейськими проєктами в рамках програми Університету комп'ютерних наук у м. Лодзь, Польща.

Контакти
E-mail: [email protected]