Про автора

Євгенія Дубинська Президент Фонду розвитку та інновацій ЖКГ

Професійна діяльність. Президент МВ Фонду розвитку та інновацій ЖКГ, голова комітету житлово-комунального господарства та енергоефективності у СУП.

"Фонд розвитку та інновацій ЖКГ" – незалежна громадська організація, основною діяльністю якої є сприяння місцевим органам влади та приватним компаніям у реалізації проєктів у сфері житлово-комунального господарства України, впровадження енергозберігаючих технологій та використання поновлюваних джерел енергії. Фонд здійснює підготовку програм та проєктів у різних галузях житлово-комунального господарства (у тому числі поводження з ТПВ, децентралізації систем опалення, енергозбереження та альтернативні джерела енергії, диспетчеризація, благоустрій та освітлення та багато іншого). Фонд ініціює, контролює реалізацію проєктів у різних регіонах країни та займається управлінням реалізованих проєктів.

2020 – голова комітету ЖКГ та енергоефективності у Спілці українських підприємців.

2014-2014 – ініціатор створення та член "Асоціації управителів житла", громадської організації, покликаної створити конкурентний ринок управителів житла на професійній основі, удосконалити нормативно-правову базу та об'єднати учасників ринку у грамотному правовому полі та ефективному управлінні ЖКГ України.

2013-2014 – радник Міністра у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ. Сприяння у проведенні реформ у сфері житлово-комунального господарства, розроблення нормативних актів та програм.

2011 – ініціатор створення Громадської організації "Асоціації ОСББ "Кривбас Добробут" діяльність якої спрямована на підтримку ОСББ та ЖБК у реалізації державних та міських програм. Основним завданням Асоціації є надання консультативної, правової, інформаційної, організаційної, методичної та інших видів допомоги.

Освіта. 2019 – Ukrainian Corporate Governance Academy. Diploma of Board Direction Management.

2018 - Міжнародний Інститут Менеджменту (МІМ-Київ), диплом Doctor of Business Administration.

2015 – Міжнародний інститут менеджменту (МІМ-Київ), диплом Senior Executive МВА.

2012 – Київський національний університет культури та мистецтв. Диплом спеціаліста "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу".

Контакти
E-mail: [email protected]