Про автора

Дар’я Володіна Народний депутат України IX скликання від партії "Слуга Народу"

Професійна діяльність. З 2019 року – народний депутат України IX скликання від партії “Слуга Народу”, голова підкомітету з питань правового забезпечення діяльності податкових органів Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики. 

Співпрацювала з Інститутом податкових реформ. 

У 2017 році працювала менеджером із репутаційних ризиків в складі організаційного комітету НТКУ Департаменту безпеки міжнародного конкурсу “Євробачення 2017”. 

2011-2013 роки – спортивна редакція Національної телекомпанії України, журналіст, репортер. 

Грудень 2012 року пройшла стажування в Парижі на посаді виконавчого директора радіостанції “2capitales”. 

2008-2011 роки – журналіст телеканалу MAXXI TV (ТОВ “НАША ПРАГА”).

Освіта: У 2006 році вступила до Фінансово-правового коледжу Київського національного університету ім. Т. Шевченка за спеціальністю “Правознавство” та “Фінанси і кредит”, де у 2011 здобула диплом бакалавра за напрямом підготовки “Фінанси і кредит”, 

У 2013 році отримала диплом про вищу освіту за напрямом підготовки “Правознавство” та здобула кваліфікацію бакалавра права. 

З 2011 по 2013 роки продовжила навчання у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка та отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Фінанси і кредит”, здобувши кваліфікацію магістра фінансів та кредиту, економіста з фінансової роботи (за спеціалізацією корпоративні фінанси). 

З 2015 по 2016 рік навчалась у Дипломатичній академії України при МЗС України. 

 

 

 

 

 

 

 

Контакти
E-mail: [email protected]