Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
15.11.2014 17:41

"Спасибо товарищу Клименко за наше счастливое будущее!" (Премьер)

Ця людина вивела процес контролю за тіньовим ринком у СИСТЕМУ. І головне в СИСТЕМУ під конкретних осіб, але й себе звичайно не забув.

13.08.02-003s.jpg

Хто тільки не намагався підібрати під себе тіньову економіку України. Всі попередні керівники тільки удосконалювали цей процес. Треба відверто сказати, що молоде даровання Клименко в дійсності обійшов всіх. Ця людина вивела процес контролю за тіньовим ринком у СИСТЕМУ. І головне в СИСТЕМУ під конкретних осіб, але й себе звичайно не забув.

СИСТЕМА Клименко, по суті, проста, як божий день. Головне створити повністю автоматизований процес адміністрування найбільш оперативного податку, яким звичайно є ПДВ, і в ручному режимі ставити завдання щодо коригування ПДВ та контролювати хід виконання доручень.

Звичайно всі платники ПДВ залежать від славнозвісної системи співставлення податкового кредиту та зобов’язань. Ось і вихід, подумав Клименко і ввів ВІРУС в цю систему, давши завдання коригувати ПДВ «неугодним платникам» або тим, кого треба заганяти «В ПРОГРАМУ». А ВІРУС цей - Акт перевірки, без прийняття податкового повідомлення рішення, він же «транзитний», він же «нульовий». Але платник податку виявися думаючий і довів пряму норму Податкового кодексу до суду, і СИСТЕМА стала давати ЗБІЙ. Добре, подумав Клименко, і винайшов АКТ про неможливість проведення зустрічної звірки, яким просто не визнавали РЕАЛЬНІСТЬ здійснення операцій і знову запустив цей ВІРУС у систему ПДВ. І молотила би собі СИСТЕМА, знімаючи процент з тіньової економіки в інтересах конкретних осіб, але раптом…Майдан.

І вже нові «прогресивні захисники» підприємництва, на хвилі МАЙДАНУ, приходять на діючий корупційний механізм. І ось воно ЩАСТЯ! Але ж НІ, не так швидко, народу обіцяли НЕ КРАСТИ, НЕ ДУШИТИ. А тут іще війна. А тому так, повагались трохи, і вирішили, ДІЙСНО ВІЙНА ж іде, може ніхто і побачить. І вирішили не тільки перейняти СИСТЕМУ Клименко, а й узаконити створений ним ВІРУС, а тому під покровом ВІЙНИ, Державна фіскальна служба подає до КАБМІНУ проект постанови, якою хочуть АКТ про неможливість проведення зустрічної звірки узаконити постановою КМУ.

Головня ПОДЯКА, тому розробнику, хто придумуючи систему співставлення податкового кредиту і зобов’язань зробив так, що коригування ПДВ можливо тільки тоді, коли документ, який вносить інспектор у СИСТЕМУ має слово «АКТ». Але Податковий кодекс чітко визначив, що акт свідчить про порушення, а тому після його складання треба приймати повідомлення-рішення. Але є проблема,  тоді ж не знімеш ПДВ по «ланцюгу». Короче кажучи, КЛИМЕНКО придумав СИСТЕМУ, але «ДОТОЧИТИ» вже не встиг. Так ось НА тобі, Прем’єр Міністр, розуміється у засобах впливу на бізнес, тобто вірусу в системі ПДВ, і вже мабуть підпис на постанові поставив. Хоч і обговорення ще йдуть.

Цікаво, чи повідомив він це КОАЛІЦІАДІ, бо ПРЕЗИДЕНТ, в коаліційні угоді, зазначив дослівно: п. 3.5.8. (РОЗДІЛ VII) "запровадження обов’язковості видачі податкового повідомлення-рішення в разі складання акту за результатами перевірки". НУ ЯК ВАМ ТАКЕ? Байдуже, що на цей рахунок є пряма норма Податкового кодексу. Якщо такий МАРАЗМ в Коаліційній угоді, значить дійсно з «КААЛІЦІЄЮ», як казали пані Тимошенко, зовсім ТУГО. А може, тому і зазначають про повідомлення-рішення в коаліційній угоді, що вже підготували необхідну ПОСТАНОВУ. 

Ну, а платникам податків треба готуватись, бо в КУПІ рахунки ПДВ та Акти про неможливість проведення зустрічної звірки, це прямий шлях на списання ПДВ з ВАШИХ рахунків, не чекаючи нашого з Вами оскарження.

П.С. Хоч би одна людина, прийшла і сказала «Ось Вам, підприємці України, офшорна зона прямо в ДЕРЖАВІ, бо нам ТРЕБА державу утримати і ВОРОГА відігнати».

П.С. 2 Поки писав статтю у повітрі щось паленим запахло, на шини схоже….. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]