Про автора

Антон Соболівський Партнер, адвокат

Професійна діяльність. Партнер, адвокат.

Понад 11 років у вітчизняних та міжнародних компаніях.

Маю успішний досвід представництва в судах, надання консультацій, формування юридичних висновків та позицій, участі у переговорах, складання договорів, супроводження бізнесу, медіації, аналізу змін законодавства тощо.

Провожу тренінги для юристів, беру участь у розробці законопроєктів тощо.

Спеціалізація: сімейне та спадкове право, захист честі, гідності та ділової репутації, виборче право, антирейдерське та спортивне право, спори з НАЗК та банками.

Освіта. Магістр права, Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Займаюсь активною громадською діяльністю: 2013 – 2015 займався антикорупційною діяльністю. Кейси ("Кіотські гроші"; "Справа Мельника"; "Справа Ківалова"; ДП "Укрспирт"; ТОВ "Авторинок Куяльник"; ПАТ "Західенерго"; ПАТ "ІНГОК"; Холдинг "Украгропром", "Патентна мафія"; тощо).

2013 – 2014 учасник Революції Гідності.

2016 по сьогодні - член експертної групи Мінрегіонбуду з питань добровільного об’єднання територіальних громад. Брав участь у розробці законопроєкту "Про добровільне об’єднання територіальних громад" та багатьох інших супутніх законопроєктів і нормативних актів. Депутат місцевої ради ОТГ на Житомирщині.

2017 по сьогодні - співзасновник Асоціації велосипедистів Житомирщини та Голова Коростишівського велоклубу, які займаються розвитком велоруху на Житомирщині.

З 2018 року – борюсь за право українців на збройний захист.

Життєве кредо: Цінуй свій час.

Контакти
E-mail: [email protected]