Про автора

Андрій Кузьменко Керівник ДУ "Професійні закупівлі"

Професійна діяльність. Керівник першої Централізованої закупівельної організації ДУ “Професійні закупівлі”, мета якої - професійно проводити закупівлі для міністерств та інших державних замовників в системі Prozorro. 


Реформатор і професійний менеджер, входить до команди яка побудувала успішне функціонування системи Prozorro. Революційний проект, який дозволив навести лад у сфері державних закупівель, неодноразово був відмічений на міжнародному рівні як високотехнологічний, прогресивний та максимально відкритий для контролю з боку громадськості. 

До державного сектору Андрій багато років працював у реальній економіці. Має досвід у найрізноманітніших галузях: ІТ-індустрія, ресторанна справа, рітейл, металургія, банківська сфера, нафтогазовий ринок. Неодноразово довів свою спроможність руйнувати неефективні схеми роботи та заміняти їх на ефективні. Спочатку він робив це в комерційному сегменті, а тепер і у державному секторі. 

Освіта. Першу вищу освіту здобув у Київському державному торговельно-економічному університеті. У 2017 закінчив Києво-Могилянську Бізнес-Школу за програмою Executive MBA для топ-менеджерів. Є випускником курсу "Роль державної політики у розвитку приватного сектору" політолога Френсіса Фукуями. 

Андрій визнаний спеціаліст із вибудови клієнтоцентричних процесів, розуміє важливість зручності продукту чи послуги для кінцевого споживача.

Контакти
E-mail: [email protected]