Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.09.2014 01:45

Мустафу Джемілєва Міністром оборони - цікавий варіант

Воїном потрібно народитись і Міністр оборони, хоч і політична фігура, обов'язково має бути таким. А не гарним чоловіком. Така авторитетна й незламна людина як М. Джемілєв добрий і головне, несподіваний для противника, варіант.

Свого часу перші спогади сучасника про Мустафу Джемілєва прочитав у відомого радянського адвоката Діни Камінської. Той, кого не змогли зламати тортури таборів. Той, хто з десяток разів міряв кроками декілька квадратних метрів тюремної камери "за ідею", точно не здасться ворогу. Чого вартує те, що М. Джемілєва, єдиного з наших модновладців, В. Путін удостоїв особистої зустрічі тет-а-тет. Значить, відчував у ньому силу? 
І генералів та офіцерів, припускаю, М. Джемілєв шукатиме з числа воїнів, а не кар'єристів. А в людях колишній відсидент зі стажем розбирається не гірше кадровика військової розвідки.
Відсутність військової підготовки в нього не більша, ніж у бувшого міліціонера. І головне, той, хто воюватиме з розумінням, що каральні табори - не міфи, і програвшого в цій війні чекають саме вони, зробить, на мій погляд, все для перемоги.
Думаю, тільки в таких людей знайдуться слова пояснити Українському народу та світу, що таке на практиці "горе програвшим" і чому за волю й незалежність варто боротися.
  
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]