Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
21.12.2010 18:11

Раджу Президенту розформувати антикорупційний комітет

Народний депутат України

Після ознайомлення із текстом Президентського законопроекту про основні засади у боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, який нещодавно був зареєстрований у Верховній Раді, я би радив Президенту відпустити Генерального Прокурора працювати у Гене

Після ознайомлення із текстом Президентського законопроекту про основні засади у боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, який нещодавно був зареєстрований у Верховній Раді, я би радив Президенту відпустити Генерального Прокурора працювати у Генеральну Прокуратуру, Міністра Внутрішніх Справ – у Міністерство Внутрішніх Справ, а також розформувати антикорупційний комітет. Запропонований Президентом законопроект на 90% співпадає із тими Законами, що були прийняті Верховною Радою в червні 2009-го року і повинні були вступити в дію в січні 2011-го року. Тобто, це все свідчить лише про те, що антикорупційний комітет в нинішньому складі не виконує своєї функції, а лише переписує те, що Парламент уже прийняв.   

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]