Про автора

Сергій Кандауров Політтехнолог, громадський діяч, експерт у сфері інформаційної безпеки

Професійна діяльність. З 2002 до 2005 року працював головним консультантом та завідувачем відділу Адміністрації Президента України.

З 2005 до 2007 року – директор ТОВ „Інтер Реклама Центр” Розміщення політичної та соціальної реклами на телеканалі „Інтер”.

З 2007 до 2011 року керівник департаменту інформаційної безпеки Апарату Ради національної безпеки і оборони України. Державний службовець 2 рангу.

У 2010 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України. Брав активну участь у науково-дослідних роботах: «Удосконалення системи забезпечення інформаційної безпеки в Україні», «Системне забезпечення інформаційно-психологічної безпеки в Україні», «Наукові засади системного забезпечення інформаційної безпеки в Україні», «Методи та засоби системного моніторингу загроз інформаційній безпеці держави».

Зробив значний внесок у розробку Доктрини інформаційної безпеки України (Указ Президента України від 8 липня 2009 року N 514/ 2009). Нагороджений відзнаками Апарату РНБО України та інших відомств, а також Почесною відзнакою Апарату РНБО України III ступеня.

Директор "Інституту міжнародних досліджень "Української академії наук". Наукові дослідження та консультування у сфері інформаційної безпеки. Політтехнолог. Розробка стратегій виборчих кампаній. Організація роботи виборчих штабів, консультування лідерів та корегування ходу кампаній.

Освіта. Випускник Новосибірського вищого загальновійськового політичного училища 1987 року. У 1996 році закінчив факультет воєнно-дипломатичної служби Академії Збройних Сил України. Учасник бойових дій (Боснія і Герцеговина). Підполковник запасу.

Контакти
E-mail: [email protected]