Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
31.10.2023 11:19

Секрет успіху у готельній справі

CEO та засновник BRG hotels

Одним із секретів успіху є поєднання сервісу та унікальності готеля.

Готельна справа — це конкурентна галузь. І щоб бути успішним, потрібно пропонувати гостям найкращий можливий досвід. Одним із секретів успіху є надання очікуваного рівня сервісу у поєднанні з унікальністю.
Очікуваний рівень сервісу
Гості мають певні очікування щодо сервісу в готелях. Це ввічливе обслуговування, чистота номерів і громадських місць, а також наявність необхідних зручностей. Це база, яку потрібно виконати, стартовий майданчик для унікальності. Якщо цього немає, то якою б оригінальною не була б концепція закладу, готуйтесь до незадоволення та низьких рейтингів.
Унікальність — це не тільки дизайн
Основою неповторності готелю може стати його стиль оформлення, послуги чи заходи. Проте готель також може запам'ятатися людяним ставленням до гостя, увагою до його бажань. Мій колега Олександр Чорний розказав, що найбільше йому запам'ятався невеликий чеський готель, власник якого виносив на бокову вулицю стілець гостю, який хотів викурити цигарку, а працівники рецепції видавали карти туристичних маршрутів Праги.
Поєднати сервіс з унікальністю
Секрет успіху в готельній справі — у пропорціях поєднання очікуваного рівня сервісу з унікальністю. Ми у BRG hotels використовуємо принцип Парето, який стверджує, що двадцять відсотків зусиль дає вісімдесят відсотків результату. Тому концентруємось на концепції, під яку розвертається сервіс майбутнього проєкту. Створюючи нові готелі чи покращуючи ефективність існуючих, ми слухаємо відгуки гостей. Саме вони допомагають зрозуміти, що подобається, а що можна поліпшити.
Очікуваний рівень сервісу у поєднанні з унікальністю сприятимуть тому, що гості повертатимуться до вашого готелю та рекомендуватимуть його друзям. Увага до цих двох аспектів у пропорції вісімдесят на двадцять та вивчення відгуків гостей, підвищує шанси на успіх у готельній справі.
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]