Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.10.2023 15:11

Як півень скочить на місяць

Етика професії

ПУБЛІЧНИЙ ЗАПИТ ДО РАДІО «СВОБОДА»

Шановні друзі, колеги!
Зізнаюся, ніяк не покидає мене з кінця літа бридке, липке почуття відворотної догідливості і лизоблюдства, котре з’явилося з 25 вересня цього року, коли до Київського апеляційного суду припожалували так звані «золоті» зірки з смішного для мене особисто телеканалу 1+1, котрий, вважаю, прославився багатьма оригінальними повідомленнями на інформаційному ринку, створюючи славу певним особам здебільшого під вибори. До бар’єру прийшли (аж ба, аж глип, немовби голі з конопель!) смішні і ласі на увагу перед кудлатим своїм бенефіціаром паном І. Коломойським – йдеться про говорунів А. Мазур, Н. Мосійчук, І. Циганика, ексміністра культури і колишня (можливо, й нинішня!) права рука медіапокровителя багатьох сумнівних сценок і речетативів О. Ткаченка та інші прислужники олігарха, котрий потрапив за гріхи буцімто колосальних розмірів шухирів-мухирів з грошиками. Мовиться буцімто про мільярди й мільярди коштів "знайдених" в українських райських кущах, адже суд призначив заставу на відкриття дверей камери перед затриманим у розмірі понад дев’ять (!!!) мільярдів гривень. Оце рекорд викупу!
Переслідування, щоб було до кінця зрозуміло, ведуть НАБУ, САПу, БАБ. Ці сумнівні горе-рятівники, звісно, з тих жахливих гривнево-доларових куп, вагонів готівки мали свої долі. Мабуть, підкреслюю, допускаю. Бо хто ж прийде задарма своє «золоте» горло – ха-ха-ха. Тому, власне, й прибігли гасити матню свого хазяїна, патрона.
І ось їхнє щастя через біду олігарха несподівано перечипилося – тьфу, щезни. Йому, треба відзначити, до цього завжди везло, обводив довкруги пальців спецслужби багатьох країн, в тому числі США, Ізраїлю, а тепер нібито його щастя пішло в ліс по дрова. Ось і вийшли зі своїх багатих, парфумами пропахлих офісів довгоязикі говоруни 1+1… Чи надовго?

Врешті мене цікавить навіть не це. У багатьох повідомленнях ЗМІ останніх днів прозвучали фрази, що на поруки пана Коломойського вирішили було взяти співробітники телеканалу 1+1 і буцімто «РАДІО «СВОБОДА». Останні два слова підкреслюю. Невже це правда?
Хотілося б знати, хто з захисників олігарха Коломойського насправді є справжніми (штатними, позаштатними) співробітниками радіо «Свобода», і чи не підтримує бува завжди чесна і справедлива в своїх судженнях та повідомленнях міжнародна радіостанція цю утопічну ідею сприяння порятунку медіа магната?
Дякую!
Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]