Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
03.10.2023 16:30

Як програти справу в суді? Консультує адвокат. Гарантія 100%

Адвокат, керуючий партнер Femida Legal Association

Було б весело, якби не було так сумно...

1Ніколи, ніколи не звертайтесь до правниківНавіщо даремно витрачати гроші, якщо в інтернеті повно сайтівде з легкістю можна завантажити потрібнийдокументзалишиться лише вставити свої дані. 

2Позов готовий – одразу несіть його в суд. Судовий збір не варто платити, ви ж ображена сторона, тому суд має бути справедливим і захистити саме ваші права. А справедливість і гроші – поняття не сумісні.  

3Не знаєтекуди подати позов? Подавайте до найближчого суду. Не дурні ж люди його там побудували. Судитись має бути зручно і недалеко від дому чи роботи, аби швиденько збігати на засідання в обідню перерву.  

4В жодному випадку не приходьте вчасно на судові засідання. Суддя може і зачекати, все одно він нічого не робить, а лише папірці в кабінеті перекладає та каву пє.  

5Не подавайте до суду жодних документів, краще все розкажіть «своїми словами». Адже ваша справа єдина й унікальна, тому суддя згадає усі деталі, зрозуміє всещо ви йому розкажете, та повірить на слово.  

6На всі питання судді обов’язково наголошуйте, що обставиниякі він хоче зясуватине надто важливі для справи. А всі спроби іншої сторони надати пояснення відразу присікайте криками «Я протестую, як ви бачили в кіно

7Якщо суд прийняв рішення не на вашу користь, то в жодному випадку не дотримуйтесь строків на подачу апеляційної скарги... Ми ж пам’ятаємо, що ваша справа надзвичайно важлива, тому суд вищої інстанції повинен розглянути вашу апеляцію саме тоді, коли у вас буде час її підготувати та подати.  

P.S. Повторювати в реальному житті не рекомендується, але якщо дуже хочеться то чому б і ні ;))) 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]