Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
08.11.2018 19:17

Псевдовибори в ОРДЛО накриються мідним тазіком...

Політичний консультант

Мешканці окупованих територій не хочуть легалізовувати фарс під назвою «вибори». Це показують голосування на інтернет-ресурсах ОРДЛО. Готовність піти на вибори висловлює максимум 20% мешканців

Мешканці тимчасовано окупованих територій не слухаються Москву, а прислухаються до порад Вашингтона. Це удар нижче пояса російської пропаганди. А тепер факти.

Посольство США закликало мешканців окупованого Донбасу бойкотувати бутафорські «вибори», бо вони порушують Мінські домовленості. І до цієї клятої Гамерики українці на окупованих територіях взяли та й прислухалися.

Дивимося опитування на сторінках інтернет-ресурсів ОРДЛО. Заходимо, наприклад, на сайт «Выбор Донбасса». Там проголосувало аж 87 осіб. З них 16 (18,39%) мають наміри брати участь у голосуванні на псевдовиборах, а 61 особа (70,11%) проігнорують.

На сторінці «Обо всем в Торезе» краща картина з голосувальниками. Їхнє опитування зацікавило 98 осіб, серед яких готові піти на псевдовибори аж 12 українців (12,24%), а іноруватимуть 62 (63,27%).

На інтернет-ресурсі «Наш Донецк» у голосувалці взяло участь вже 232 особи. Результат: 39 (16,81%) мають наміри взяти участь у псевдоголосуванні, а 156 осіб (67,24%) - ні.

Єдине опитування з біль-менш великою кількістю людей виявив у соцмережі «Вконтакте». Але й воно розчарувало ініціаторів псевдовиборів - з 2 274 особи лише 374 (16,45%) підуть на ці вибори, а 1 522 (66,93%) не вірять у "свято демократії".

Навіть такого поверхового аналізу достатньо аби сказати, що псевдовибори в ОРДЛО накриються мідним тазіком.

Більшість голосує ногами у напрямку Дніпра, Харкова і навіть тієї ж Росії. Народ масово залишає ОРДЛО. З початку 2018 року за межі псевдореспублік виїхало понад 20 000 людей. Це дані статистики. Точніше, саме стільки людей продало свої квартири та будинки і виїхало у пошуках кращого життя.

Бажаючих залишити ОРДЛО побільшало якраз перед виборами. Аби не втрачати клієнта, тобто виборця, ріелторам та нотаріусам заборонили реєструвати угоди куплі-продажу. Лише після виборів.

Крім того, паспортистам заборонили знімати з реєстрації тих, хто намилився залишити цей фейковий рай. Хоча, є підозра, що ця заборона діятиме і після псевдовиборів.

Окрім заборон є й позитивна передвиборча тенденція. Силовикам заборонили кошмарити бізнес. Наказано бізнесменів тимчасово «любіть», а не «іметь». Принаймні, є надія що до проведення цих псевдовиборів ніхто не зникне у підвалах МДБ.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]