Авторські блоги та коментарі до них відображають виключно точку зору їхніх авторів. Редакція ЛІГА.net може не поділяти думку авторів блогів.
22.08.2023 15:36

Думки вголос: потрібно інноваційно розвивати сектор БПЛА

Консультант з питань фінансів та бюджету Львівського регіонального відділення Асоціації міст України

Є кілька моментів щодо подій на фронті:

1. Позитивіські реляції по контрнаступу і перемога не за горами, що рашка скоро розвалиться, пуйло скоро здохне і т.д.

2. Тотальне недооцінювання ворога, типу в нього там три ржавих танки, їхні вояки сама п’янота і т.д. А насправді мають дуже технологічну зброю якою дуже прицільно «працюють».

Що ж на справді? В повітрі постійно баражують безпілотними. В режимі реального часу орки отримують координати і відкривають вогонь на ураження.

Варто зрозуміти, якщо ми будемо воювати калашмат на калашмат, то це безглузде витрачання українського такого безцінного людського ресурсу. Потрібно суттєво наростити технологічність наших підрозділів. І це можна зробити розпочавши масовий випуск українських безпілотників різних типів.

Коли совєти воювали з Гітлером і щоб різко наростити авіаційну складову сучасними на той час літальними апаратами в СРСР було створено приблизно з десяток різних авіаційних конструкторський бюро з метою створити конкурентні умови. В результаті було отримано кілька більш менш нормальних воєнних літальних апаратів.

Приблизно таким чином потрібно підійти до вирішення питання з БПЛА, дати можливість розвиватись багатьом творчим командам, створивши умови для їх розвитку.

військовослужбовець ТрО ЗСУ

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишею і натисніть Ctrl+Enter.
Останні записи
Контакти
E-mail: [email protected]