Про автора

Віталій Сигидин Колишній тимчасово виконуючий обов'язки голови АРМА

Професійна діяльність. З грудня 2019 по жовтень 2021 року  т.в.о. Голови АРМА.

З травня 2019 року призначений на посаду начальника Відділу моніторингу ефективності менеджменту активів центрального апарату АРМА.

З 2015 по 2019 роки працював у Головному територіальному управлінні юстиції в місті Києві, зокрема на посаді заступника начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації начальника Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у місті Києві.

З січня 2008 року по жовтень 2014 року працював керівником практики земельного права та нерухомості в адвокатській компанії.

У 2005 році розпочав професійну діяльність та працював у банківській сфері на посадах юрисконсульта.

Освіта. У 2005 році закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка за спеціальністю "Правознавство" та здобув кваліфікацію спеціаліста права.

У 2008 році закінчив Інститут післядипломної освіти Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника за кваліфікацією "Менеджер-економіст".

У 2018 році захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю "Цивільне право і цивільний процес; сімейне право; міжнародне приватне право". Тема дисертаційного дослідження: "Цивільно-правове регулювання державної реєстрації речових прав на нерухоме майно нотаріусами України".

Контакти
E-mail: [email protected]