Про автора

Володимир Білоконь Проєктний менеджер Сталого використання водних ресурсів Команди підтримки реформ при Мінприроди

Професійна діяльність. Проєктний менеджер Сталого використання водних ресурсів Команди підтримки реформ при Мінприроди.

Експерт у галузі екологічної та водної політики, кандидат географічних наук.

Маю досвід роботи у наукових, державних та міжнародних організаціях, що опікуються питаннями стану навколишнього середовища, серед них - Мінприроди, Державна екологічна інспекція, ГЕФ і ПРООН, МАМА-86, проєкти технічної допомоги ЄС.

Одним із найбільших професійних досягнень вважаю координацію роботи із розробки Закону України Про Основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 року та головного інструмента його реалізації Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища на 2011 -2015 рр. Вказані документи стали головною передумовою отримання Україною коштів Секторальної бюджетної підтримки ЄС. 

У Команді підтримки реформ координую роботу усіх проєктів долучених до реформування галузі водокористування: EUWI+, APENA, SEIS, EMBLAS, H2Office та проєкту ГЕФ для басейну Дністра. 

Пріоритетні напрями реформування стосуються впровадження директив ЄС: рамкова водна директива, рамкова морська директива та нітратна директива. На основі директив та інших нормативно-правових документів формується водна стратегія та концепт реформування галузі. 

 

 

 

Контакти
E-mail: [email protected]