Про автора

Тетяна Хутор Голова незалежного аналітичного ценрту "Інститут законодавчих ідей"
https://t.me/IZIexpertise

Професійна діяльність. Голова незалежного аналітичного ценрту "Інститут законодавчих ідей".

Останні 6 років займаюсь розробкою та аналізом законодавства.

У 2016 року очолила Раду громадських експертиз при Комітеті Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції. Протягом 2 років очолювала законодавчий офіс Голови Комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції та мала досвід роботи в законодавчому офісі сенатора (Massachusetts State House, USA, Boston) в межах Professional Fellowship Program. Є співавторкою законопроектів про антикорупційні суди, незаконне збагачення, обмеження депутатської недоторканності та інших. З 2017 року є Головою та керівником аналітичного напрямку (антикорупційна експертиза законопроєктів та policy-аналіз) Інституту законодавчих ідей.

Розробниця як громадських, так і державних методологій з проведення антикорупційної експертизи проєктів законодавства. Авторка посібників та навчальних матеріалів з проведення антикорупційної експертизи. Залучена експертка міжнародних організацій. Викладачка освітніх програм у сфері антикорупційного законодавства, парламентських процедур, адвокації та інструментів антикорупційної експертизи.

Освіта. PhD researcher з права за темою "Цивільна конфіскація необґрунтованих активів". Є випускницею закордонних програм (Ceeli Institute of Prague (Czech Republic), Georgetown University, Washington DC (USA) та сертифікованим спеціалістом з питань запобігання корупції (ACREC).

Контакти
E-mail: [email protected]